Kennis en ervaring wordt waardevol door het te delen met anderen
loopbaanvitaliteit

7 vragen om loopbaanvitaliteit te verhogen

Loopbaanvitaliteit betekent goed in je vel zitten. Zowel op het werk als privé. Ik spreek veel mensen die een nieuwe stap in hun loopbaan overwegen. Maar hoe neem je nou de juiste stap. Hier een aantal vragen die aan het denken zetten en op weg helpen om een juiste keuze te maken.

lees verder
weerstand activist

7 tips bij weerstand

“dat zullen we dan nog wel eens zien” Ken je die gedachte bij jezelf? Bij mij komt die nog wel eens op. De activist in mij aan het woord. Meestal omdat een ander mij iets oplegt waar ik geen invloed op lijk te hebben. En  waar ik het ook niet mee eens ben of over heb kunnen meedenken. Het omgekeerde komt ook voor, dan kom ik zelf activisten tegen. Kortom een mooi onderwerp, uit het leven gegrepen.

Lees verder
radiozenders

7 tips om met verwarrende communicatie in teams te dealen

In teams waar het veilig is om te zeggen wat gezegd moet worden is onderling vertrouwen. Vertrouwen is de basis om met elkaar dingen te bereiken. Je krijgt meer vertrouwen als alles gezegd kan worden maar tegelijkertijd ga je pas alles zeggen als je het vertrouwt. De paradox van vertrouwen en communicatie.

lees verder
Kennissessie

7 redenen waarom je de kennissessie van acht! niet mag missen!

Netwerkmiddag hier, seminar daar, proeverijg zus, kom kennismaken zo. De uitnodigingen vliegen je om de oren. Je zou bijna niet meer aan werken toekomen! En toch.... mag je deze echt niet missen! Ik geef je graag 7 redenen om een middag te inversteren in jouw eigen groei en in die van mij.

Lees verder

7 misverstanden over intervisie

Intervisie is wat mij betreft een heel goede vorm om te gebruiken in een transitieproces. Bijvoorbeeld bij organisatieverandering, cultuurverandering of wanneer je zelf een persoonlijk transitie doormaakt. Ik merk in mijn gesprekken met HR adviseurs of leidinggevenden dat er nog wel wat misverstanden zijn over intervisie. Die help ik graag uit de wereld.

lees verder

"One candle doesn't lose by lightning another"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in