Loopbaanvitaliteit betekent dat je in flow bent met jouw omgeving die steeds sneller verandert

Loopbaanvitaliteit

Onder loopbaanvitaliteit verstaan wij dat je past bij je werk en andersom.

Dus niet alleen vandaag, hier en nu maar ook in de (nabije) toekomst. Dat is wat ons betreft onderdeel van je leven, zowel privé als op het werk. En daar hebben dus zowel medewerkers als werkgevers verantwoordelijkheid in.

Onze visie op loopbaanvitaliteit
Loopbaanvitaliteit betekent dat je op je plek bent. Dat je lekker in je vel zit. In je baan, in je team, in de organisatie waar je werkt. In samenhang met je omgeving. En dat hangt natuurlijk samen met je levensfase, je lichamelijke gezondheid, je thuissituatie, je geschiedenis.

Loopbaanvitaliteit is een samenspel tussen medewerkers en werkgevers. Als medewerker neem je verantwoordelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen. Wij noemen dat eigenaarschap: vanuit innerlijke motivatie verantwoordelijkheid nemen voor duurzame inzetbaarheid. Als werkgever neem je verantwoordelijkheid om ruimte te geven in tijd, geld en aandacht en een veilig klimaat te scheppen zodat jouw mensen die verantwoordelijkheid ook kunnen nemen.

 Dit kan ACHT! voor jou en je organisatie betekenen
We werken vanuit bovenstaande visie. Die passen we toe in individuele loopbaanbegeleiding en in onze groepsaanpak. Zo hebben wij bijvoorbeeld de workshop Loopbaanvitaliteit ontwikkeld. In een actieve en energieke workshop van één dag maak je je eigen loopbaanprofiel, werk je aan eventuele drempels en ga je naar huis met een eigen actieplan. Je wordt je bewust waar je nu staat en wat je te doen hebt om ook in de nabije toekomst jouw bijdrage te leveren. Aan je team, je organisatie, je omgeving. Duurzaam inzetbaar dus.  

bekijk workshop

"Geluk is een marathon, geen sprint"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in