ACHT! helpt jou bij het herkennen en erkennen van spanning. Jouw onderliggende patronen en behoeftes maken we respectvol zichtbaar, zodat het daarna anders kan

Coaching

Omdat je het anders wilt of omdat het echt anders moet.

Soms loop je vast. Je zit bijvoorbeeld niet meer lekker in je vel, je ervaart spanningen of je krijgt negatieve feedback op je functioneren. De urgentie om je aan te passen wordt zichtbaar, voelbaar. Of je omgeving is zodanig veranderd dat je je moet aanpassen.

Onze visie op gedrag en gedragsverandering
De eerste stap naar verandering is accepteren dat wat je nu doet, niet meer werkt. En de symptomen zoals die feedback van je collega’s, dat wakker liggen op zondagavond, die buikpijn van dat conflict, niet lekker in je vel zitten of balen van je baas, zijn de richtingaanwijzer dat je onderliggende patronen niet meer werken. Het gaat dus niet over “goed of fout” maar over “wat werkt wel en wat werkt niet, nu op dit moment in mijn leven”.

Wij geloven dat mensen alleen veranderen als ze eigenaarschap ervaren. Dat je het idee hebt dat je het anders wilt. Dat je nog niet weet hoe dat aan te pakken en op welke manier je je gaat ontwikkelen, is wat ons betreft stap twee. Daar komt onze expertise om de hoek.

Om succesvol en duurzaam te veranderen moet je wat doen, het gaat niet vanzelf. En vanuit het brein gezien betekent dat het aanleggen van nieuwe neurale verbindingen. Er volgt dus een fase van uitproberen en oefenen van je nieuwe gedrag. En nog eens oefenen, en nog eens met aandacht en focus. Net zolang totdat je dit nieuwe gedrag hebt eigen gemaakt. Wij ondersteunen je daarin met deskundige begeleiding.

Samen werken kan alleen als er vertrouwen en veiligheid is
Vertrouwen tussen coach en coachee is een basisvoorwaarde om te komen tot een succesvolle samenwerking. Daarom maken we eerst persoonlijk kennis en kijken we wat we samen kunnen bereiken en op welke manier.

"Tips en trics werken welliswaar op korte termijn, op de lange duur heb je er geen fluit aan. Als het zo makkelijk was, zeg nou zelf, dan had je toch geen coach nodig!"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in