Kennissessie
7 redenen waarom je de kennissessie van ACHT! niet mag missen!
Wendy Huurdeman

7 redenen waarom je de kennissessie van ACHT! niet mag missen!

Netwerkmiddag hier, seminar daar, proeverij zus, kom kennismaken zo. De uitnodigingen vliegen je om de oren. Je zou bijna niet meer aan werken toekomen! En toch… mag je deze echt niet missen! Ik geef je graag 7 redenen om een middag te investeren in jouw eigen groei en in die van mij.

1. Kom in onze keuken kijken
We delen onze kennis met je. De theorieën waar onze opleidingsprogramma’s op gebaseerd zijn. De modellen, plaatjes, oefeningen die we in teamcoaching gebruiken. We laten het allemaal zien. Omdat we geloven in wederkerigheid. En omdat we geloven dat jij zonder kennis niet kunt (helpen) veranderen. Eerst moet je de stof tot je nemen en snappen, daarna kun je het eigen maken, toepassen en er creatief mee gaan spelen. We dragen tijdens onze kennissessie graag bij aan jouw ontwikkeling.

2. Bekijk het eens van een andere kant!
We gaan aan de slag met (persoonlijk) leiderschap, macht, weerstand binnen organisaties, dynamieken in veranderprocessen en gedoe in teams. Door andere theorieën tot je te nemen dan je mogelijk nu al gebruikt in je persoonlijke en zakelijk leven krijg je wellicht andere perspectieven. We laten je bijzondere dialoogvormen ervaren waarbij je meerdere perspectieven op een veilige manier leert processen. Zo gebruik je niet alleen maar je eigen wijsheid, ook die van de andere deelnemers.

3. Zoom uit om in te kunnen zoomen
Door een middagje afstand te nemen van je eigen (werk-)omgeving, even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen doe je nieuwe energie op. Ken je de ervaring van er even een nachtje over slapen en daarna vallen dingen op zijn plek en lijkt het ineens doodeenvoudig? Het zou zo maar eens kunnen dat je dat na de kennissessie zegt!

4. Facilitators zijn net mensen, leer ons kennen
We delen onze persoonlijke verhalen, vertellen je onze eigen anekdotes. Ook die anekdotes over waar we onze hand overspeelden, op onze bek gingen, genadeloos werden afgestraft. Ook die verhalen van lef, moed en durf over het net een beetje anders doen (we heten niet voor niet acht! omdat het anders mag…). Niet om ons op de borst te kloppen, wel om je te laten zien dat wij ook mensen zijn. En het is nou eenmaal fijner om samen te werken met echte mensen. Niet om je te behoeden van het zelf leren van je eigen lef en fouten, want daar geloven we niet in. Wel omdat je kunt leren van die paar van ons.

5. Maar pas op, je zou maar inzichten kunnen krijgen…
Oh help! Anders denken, een andere mening krijgen, fluïde worden in vakjargon… Het zou zo maar kunnen dat je tijdens de kennissessie van gedachten verandert, genuanceerder denkt dan voor een oefening, een inzicht krijgt. Je moet het maar durven.

6. Zak eens lekker onderuit, nu ben jij aan de beurt om je te laven
Je werkt waarschijnlijk hard, je geeft waarschijnlijk veel. We kennen allemaal het gezegde dat je pas voor een ander kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. Deze middag kun je in de ontvangst modus, als een spons onze kennis en ervaring in je opnemen. Maar wees ook gewaarschuwd: je komt ook in beweging.

7. Die inwendige mens zit niet alleen maar in het hoofd
Maar ook in zijn maag. En in zijn hart. We sluiten de middag af met een drankje en lekker hapje. Omdat het na hard werken goed rusten is. En om jouw ondernemende geest en ons ondernemerschap verder tot zijn recht te laten komen. Lees onze inleiding nog eens…

8. Huh… dit waren toch 7 redenen???
Het is geen reden maar wel mooi meegenomen: je betaalt voor deze kennissessie van een hele middag geen euro. Niet eentje. Uiteraard is het een onbetaalbare middag: jij gaat met kennis en kennissen de deur uit. Het enige dat jij investeert is je tijd, jouw ervaringen en je ideeën. Graag tot ziens in Zwolle!

aanmelden

© ACHT!

Bedankt voor het delen

"Wendy en René hebben werkelijk in hun keuken laten kijken. En wow wat veel ingrediënten. Ik ga geïnspireerd naar huis"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in