Samenwerken vanuit vrije wil verbouwt dromen tot kastelen

Ons team

ACHT! Omdat het anders mag
Op professionele wijze begeleiden en leiden wij mensen, teams, organisaties en (delen van de) maatschappij op in transitieprocessen.

ACHT! bestaat 10 jaar
10 Jaar geleden zijn we ons bedrijf gestart. Omdat we zagen dat het op veel plekken wel anders mag en soms zelfs moet. En omdat we zagen dat er veel veranderingen mislukken en dachten dat die begeleiding ook wel anders kon.

Wendy Huurdeman

Wendy Huurdeman

Werken met mij betekent dat je helderheid krijgt over jouzelf, over wat belangrijk voor je is en over hoe je dingen anders kunt doen. Als individu of als groep. Dat doe ik in verbinding met mezelf en met jou, jullie en de omgeving. Plezier is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze. Mijn kracht is dat ik op een respectvolle manier de vragen stel die gesteld moeten worden. Ontwikkelen van mezelf en anderen is mijn tweede natuur. Aan het eind van onze samenwerking ben je niet alleen wijzer, je hebt ook focus aangebracht over je te nemen stappen. Mijn ervaring uit het HR vak en als consultant binnen profit en non profit gebruik ik bewust en onbewust in het begeleiden en coachen

René de Haan

René de Haan

Vanuit zelf doorleefde processen bied ik veiligheid, creëer ik vertrouwen en ga ik verbinding aan. Met jou, je team en jouw of jullie vraagstuk. Ik kan goed invoelen en kom met een heldere probleemanalyse tot de kern. Vanuit natuurlijke rust en wijsheid communiceer ik helder en duidelijk en breng ik over waar het op dat moment over gaat. Ik breng de vraag achter de vraag naar voren. De kunst van het helpen noem ik dat. Vanuit mijn bedrijfskundige opleiding en ervaring als traumatherapeut en systemisch organisatieadviseur heb ik psychologisch inzicht in veranderings- en ontwikkelprocessen. Mijn leidinggevende en commerciële ervaring, zowel business to business als in directe advisering aan particulieren en ondernemers komt van pas bij het werken met onze opdrachtgevers.

"Alle goedbedoelde adviezen van de wereld hebben geen enkele zin als je je niet op het echte probleem richt" Stephen Covey

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in