Investeer in je kennis en persoonlijke ontwikkeling

Workshops en opleidingen

Naast de incompany trajecten die wij verzorgen, organiseren wij voor individuele deelnemers ook workshops en opleidingen met open inschrijving. Dit is de workshop loopbaanvitaliteit en de leergang deep democracy en systemisch leiderschap. Tevens organiseren wij regelmatig kennissessies waarin we onze kennis en inzichten delen. Hoe kan je elkaar immers beter leren kennen dan te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Indien u een incompany traject op maat wilt, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bekijk hieronder het aanbod per onderwerp of ga direct naar de jaarkalender.

Direct naar het jaaroverzicht
10 jaar ACHT!

10 jaar ACHT! workshop en borrel

Vier het met ons mee! Al 10 jaar zijn wij op een enthousiate manier en vol passie bezig met wat wij het liefste doen. Dat vieren wij graag samen met jou! Dat doen we onder andere door onze kennis te delen over een onderwerp waar iedereen wel wat mee heeft of wat van vindt: Macht en invloed in groepen.
Een (m)ACHT(ig) mooi onderwerp om samen te verkennen en inzichten over op te doen deze middag.

Bekijken Aanmelden

Loopbaanvitaliteit

In een workshop van één dag ga je met 6 andere deelnemers aan de slag met jouw eigen loopbaanvitaliteit. Doordat je met andere deelnemers samenwerkt krijg je een andere leerzame perspectieven waaraan je kan spiegelen. Aan het einde van de dag weet je wat je te doen hebt en heb je een concreet actieplan.

Bekijken Aanmelden
Kennissessie

Kennissessie en netwerkborrel

Wij organiseren regelmatig kennissessies met een netwerkborrel waarin je ons ècht leert kennen. We laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Een kijkje in onze keuken waarna je met waardevolle kennis en ervaringen weer naar huis gaat. Thema in 2018 is diversiteit benutten voor groei en ontwikkeling.

Bekijken Aanmelden

Live experience deep democracy en youmee

In deze live experience nemen we je mee in basisbeginselen van deep democracy. Luisteren, diversiteit herkennen en erkennen, diversiteit verbinden en vervolgens de best mogelijke besluiten nemen. In deze live experience combineren we dit met youmee. De vernieuwende app voor e-democracy.

Bekijken Aanmelden
Deep democracy

Leergang deep democracy en systemisch leiderschap

In deze leergang van 6 dagen leer je werken met deep democracy en maak je kennis met systemisch leiderschap. Deze combinatie is een must voor iedereen die wil leren op een vernieuwende en diepgaande manier over flow in teams, gedeeld leiderschap, gedragen besluitvorming op basis van positief gebruik van diversiteit. 

Bekijken Aanmelden

"Over tijd en agenda gesproken: Wie heeft de tijd eigenlijk leren vliegen?"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in