ACHT! staat voor professionele begeleiding van mensen, teams en organisaties die potentie willen omzetten in daadkracht om hun verlangen, visie, doelen en taken met optimale inzet tot uitvoering te brengen

Kennissessie

Wij organiseren regelmatig incompany kennissessies voor onze relaties waarin je ons ècht leert kennen, waarin we laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Een kijkje in onze keuken waarna deelnemers met waardevolle kennis en ervaringen weer naar huis gaan.

Tijdens de kennissessie worden deelnemers geïnspireerd en ervaren ze in korte tijd waar het echt om gaat: 

Samen bij machte komen om met liefde te doen wat gedaan moet worden in de samenwerking

Wat gaan wij delen?
We staan stil bij thema's als macht en onmacht, de behoefte om te verbinden en toch ook autonoom zijn, hoe je constructief met spanning kan omgaan als bron voor continu verbeteren en hoe je samen de beste gedragen besluiten kan nemen. We kunnen putten uit onze rijke ervaringen in teamontwikkeling, kennis van deep democracy, sociocratie 3.0, systemisch werk en groepsdynamica als methode om teams te helpen ontwikkelen naar effectieve teams. We delen onze kennis over dit onderwerp en combineren dit met een praktische ervaringen zodat deelnmers hier in de praktijk direct mee aan de slag kunnen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

  • macht en onmacht
  • groepsdynamcia
  • hoe ontstaat sabotagegedrag of weerstand in groepen?
  • hoe verhoog je de kwaliteit van de besluitvorming in teams?
  • hoe verhoog je het vertrouwen in teams?
  • Wat is gedeeld leiderschap en hoe bevorder je eigenaarschap?
  • Hoe doe je dat nu concreet in de praktijk.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat er mogelijk is in jouw organisatie? We drinken graag een kop koffie om de kennissessie precies af te stemmen op de behoefte in de organisatie.

contact

© ACHT!

Bedankt voor het delen

"Wendy en René hebben werkelijk in hun keuken laten kijken. Gelukkig is er niets ontploft of aangebrand"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in