Workshop 10 jaar ACHT Workshop 10 jaar ACHT Workshop 10 jaar ACHT
10 jaar ACHT!
Workshop over
macht en ranking

De tijd vliegt.......

...als je vol enthousiasme, passie en liefde bezig bent met wat je heel graag doet! Op 22 maart 2017 vierden wij ons 10 jarig jubileum. Al 10 jaar begeleiden wij op professionele wijze mensen, teams en organisaties in transitieprocessen.

We kijken met trots en plezier terug op een (m)ACHT(ig) mooie bijeenkomst. We hebben kennis en ervaring gedeeld over een onderwerp waar iedereen wel wat mee heeft: macht, ranking en invloed in groepen. Een onderwerp dat we deze middag samen verkenden, waar we kennis en inzichten over opdeden en met en van elkaar over leerden.

Wendy Huurdeman en René de Haan

10 jaar (M)ACHT(IG) gave dingen doen!

We kijken terug op een hele mooie middag! Mooie mensen, mooi thema, mooie ontmoetingen, mooie leerervaringen en een hele gezellige borrel.

Workshop 10 jaar ACHT
Borrel 10 jaar ACHT!
Deelnemers 10 jaar ACHT
Borrel 10 jaar ACHT!

Een workshop over macht en ranking

Macht en ranking. Iedereen heeft er mee te maken. De ervaringen  zijn heel verschillend. Zowel positief als negatief. Macht gebruikt ten goede van de groep of macht die juist zorgt voor onderdrukking en marginaliseren. We hebben soorten macht en ranking leren onderscheiden. We leerden welke symptomen zichtbaar worden als we macht en ranking niet goed gebruiken. En we maakten kennis met een waardevolle diagnose tool om onderstroom te leren herkennen en te erkennen. Hiervoor werken we veel met Deep Democracy.

Meer lezen over Deep Democracy
René de Haan
Wendy feedbackforum 1

Storytelling

Frederique te Dorsthorst heeft ons ingeleid in het onderwerp met een prachtig verhaal over macht en ranking. Een waardevolle manier om aan te komen en samen te verbinden met het thema.

Vertelvrouwe over macht en ranking

 Beeldreflectie

Vlada Lisinenko heeft gedurende de hele workshop alle kennis, ervaringen en inzichten als het ware opgezogen en visueel weergegeven in een beeldreflectie van het thema.

Beeldreflector 1

Leren van en met elkaar in het feedbackforum

Leren doe je van elkaar en met elkaar. Niemand heeft het monopolie op de waarheid. Die maak je met elkaar in een relationeel proces. Niet door elkaar vast te zetten vanuit eigen overtuigingen maar juist door het echte gesprek aan te gaan in een feedbackforum op de grens van het contact. Spannend, confronterend, lerend en verbindend.  In onze leergang leer je hier alles over.

Meer lezen over de leergang
Feedbackforum 2
feedbackforum 3
Wendy Huurdeman
Beeldreflectie
Visual workshop macht en ranking
10 jaar ACHT!, bedankt dat je er was

© ACHT!

Bedankt voor het delen


"Over tijd en agenda gesproken: Wie heeft de tijd eigenlijk leren vliegen?"

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
schrijf in
Contact met ACHT!

Hanzeplein 11-27
8017 JD  Zwolle
Nederland

06-11343528 Wendy Huurdeman
06-15094615 René de Haan
info@achtcoaching.nl
www.achtcoaching.nl