Ondernemersintervisie
Als ondernemer heb je voeding nodig om geïnspireerd te blijven

Happy Ondernemers Intervisie

Een veilige plek voor persoonlijke groei zodat jouw onderneming kan groeien

Als ondernemer kan het soms ingewikkeld zijn om je kwetsbare kant te laten zien, want hey... iedereen in jouw omgeving kan misschien wel willen samenwerken of een doorverwijzer zijn. Maar dat sparren en die voeding, zonder machtsrelaties of afhankelijkheid, heb je wel nodig. Om zelf te groeien. Zodat jouw onderneming groeit.

Herken je dit als ondernemer:
Je verstaat je vak en je wil je ondernemersvaardigheden aanscherpen. Zoals klanten aan je binden, balans bewaken, conflicten bespreken, samenwerkingsissues leren bespreken. En daarin mis je wel eens een sparringpartner en voel je je daardoor wel eens alleen in je keuzes. Je wilt je geïnspireerd voelen en bent graag samen met inspirerende en gelijkgestemde ondernemers. Je wilt groeien met je onderneming of het anders doen. Je mist soms het sparren over ondernemersvraagstukken waarin je je kwetsbaar voelt. Wij bij ACHT! herkennen deze dingen zeker. Wij zitten namelijk al ruim 20 jaar in het vak waarvan meer dan een decenium als ondernemers. Dacht je dat dat altijd over rozen ging? Natuurlijk niet! Zelf hebben we veel aan onze eigen ondernemers intervisie en daarom begrijpen we zo goed wat wel en niet werkt in intervisiegroepen met ondernemers.

Dit levert Happy Ondernemers Intervisie jou op:
Omdat je in een veilige setting werkt aan jouw eigen ondernemers-vraagstuk(ken) levert je dat persoonlijke groei op. Je werkt aan je eigen vitaliteit en zo kan jouw onderneming groeien. In aantal opdrachten, omzet, vestigingen. Of in het plezier dat je hebt, de voldoening die je eruit haalt. Je doet inspiratie en kennis op van andere ervaren ondernemers. Soms ontstaat er zo'n prettige samenwerking dat je elkaar ook buiten de bijeenkomsten weet te vinden. Dus ook voor je netwerk goed. Je ontvangt veel perspectieven, ideeën en tips gericht op jouw specifieke situatie. Daar kun je direct mee aan de slag. Gaandeweg het traject leer je naast ondernemersvaardigheden ook intervisievaardigheden.

Zo ziet een Happy Ondernemers Intervisietraject eruit:
Tijdens de startbijeenkomst leer je elkaar kennen, bepaal je onder leiding van Wendy Huurdeman hoe je gaat samenwerken, scheppen jullie een veilig klimaat, plannen we de overige 7 bijeenkomsten en krijg je leermiddelen (map, e-boek, methode). Vervolgens zijn er 7 bijeenkomsten waarin je onder leiding van Wendy gestructureerd de diepte in gaat m.b.t. een ondernemersvraagstuk en kom je tot een aktieplan. 

De ACHT! stappenmethode
Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring met intervisie en ondernemen, hebben we de ACHT! stappen methode ontwikkeld. Kenmerken zijn elkaar bevragen, casuïstiek, reflectie, inzicht in dieperliggende patronen, gestructureerd en een aktieplan gericht op de toekomst. We gebruiken o.a. werkvormen uit procesgeoriënteerde psychologie en deep democracy. Omdat we gestructureerd en methodisch werken, blijven de bijeekomsten energiek en productief en verzanden we niet in een theekransjes of een oppervlakkige bijeenkomst. 

Wat vraagt dit van jou als ondernemer:
Je bent van harte welkom in een groep Happy Ondernemers Intervisie als je bereid bent om naar jezelf te kijken en te leren. En als je andere ervaren ondernemers wilt helpen met jouw eerlijke feedback. Happy Ondernemers Intervisie vraagt een investering van € 1.350,- Kom je samen met een andere ondernemer, dan betalen jullie beiden € 1.250,-

Wanneer starten we?
De eerstvolgende startbijeenkomst is op woensdagochtend 16 januari 2019. Op die dag bepalen we samen de vervolgdata die het best passend zijn voor de groep. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je overdag wilt ondernemen, kunnen de vervolgsessies ook in de avonden plaatsvinden als de groep dat wil.

Nóg meer weten of inschrijven?
Wij dragen graag bij aan jouw groei en die van je onderneming. We bloggen en vloggen regelmatig over intervisie. En we gaan er graag over met je in gesprek.

Voorbeelden van intervisievraagstukken:

  • Hoe bind ik meer klanten aan mij?
  • Hoe kan ik de balans bewaken?
  • Hoe breng ik mezelf onder de aandacht zonder te schreeuwen?
  • Hoe pak ik dat conflict aan?

"Ik ga elke keer weer met een zak goud naar huis. Dankjulliewel."

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

schrijf in