Employability is continu in flow zijn met de steeds sneller veranderende omgeving zonder te verlammen in angst

acht! loopbaanspel

In ons leven maken we een aantal keren een nieuwe stap in onze loopbaan. Soms onverwacht en gedwongen en soms gepland, omdat we weer toe zijn aan iets anders.

Om duurzaam inzetbaar te zijn op de arbeidsmarkt  is het van belang om zelf actief bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Bij acht! noemen we dat eigenaarschap: Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je carrière. Uit onderzoek blijkt dat door actief zijn en zelf verantwoordelijkheid nemen de kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk toenemen. Het omgekeerde is ook waar: De kans op langdurige werkloosheid neemt navenant toe bij inactief gedrag.

Om een loopbaanstap bewust en weloverwogen te maken is het goed een aantal dingen helder te hebben voor jezelf. Wat zijn je talenten, waar gaat jouw hart sneller van kloppen, wat laat jij graag uit jouw handen komen, welke stappen heb je allemaal al gezet, wat vind je spannend, waar droom jij van en welke ontwikkelingen op jouw vakgebied en in de maatschappij zie je op je afkomen? Door hier actief mee aan de slag te gaan vergroot je de kans van slagen van je nieuwe stap.

Om hierin te faciliteren hebben wij het acht! loopbaanspel ontwikkeld.

Om jou te helpen zelf verantwoordelijkheid te nemen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt.

In een interactieve, energieke workshop van één dag maak je in dialoog met je medespelers je loopbaanprofiel. In een luchtige setting gaan we met serieuze thema’s aan de slag. Aan het eind van de dag heb je zicht op een nieuwe richting en de concrete vervolgstappen die je te nemen hebt.

Direct inschrijven

Vanuit talent en rolfluïditeit bijdragen aan de bedoeling van het team of de organisatie